ESEW J&S Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969637-2722 är organisationsnummer för bolaget ESEW J&S Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ESEW J&S Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åmål som är den kommunen som ESEW J&S Handelsbolag finns i.

ESEW J&S Handelsbolag har varit registrerat sedan 1997-04-07 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-03-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för ESEW J&S Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

ESEW J&S Handelsbolag är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för ESEW J&S Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med ESEW J&S Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Ljungsbergsg. 13, 662 36, Åmål

Jordbruksrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ESEW J&S Handelsbolag och det är Bernhardsson, Erik Gunnar som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Bernhardsson, Siv Inger som är född 1967 och har titeln Bolagsman,