Stall Fyrape Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Åmål och Stall Fyrape Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Stall Fyrape Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Stall Fyrape Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Stall Fyrape Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2000-05-23. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Stall Fyrape Handelsbolag ska trivas.

I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Travsport, uppfödning inom hästverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Fyrape Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-06-01.

Idag är Stall Fyrape Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Stall Fyrape Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-71817.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Stall Fyrape Handelsbolag är Persson, Astrid Birgitta som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Persson, Carl Ronnie som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Persson, Stefan Fredrik som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Persson, Thord Lennart som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .

Stall Fyrape Handelsbolag har 969669-3267 som sitt organisationsnummer.