Åmålsambulansen Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Åmålsambulansen Handelsbolag är en verksamhet som finns i Åmål. I Åmålsambulansen Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Höjdén, Hans Magnus som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Höjdén, Mats Thomas som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Åmålsambulansen Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Åmålsambulansen Handelsbolag på telefon 0532-14000.

Ambulanssjukvård, utbildning inom hälso- och sjukvård, uthyrning och försäljning av sjukvårdsmaterial samt fastighetsförvaltning.

Idag är Åmålsambulansen Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Åmålsambulansen Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Åmålsambulansen Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-08-08 och Åmålsambulansen Handelsbolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Åmålsambulansen Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Åmålsambulansen Handelsbolag har 969672-9210 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.