Stall Pirona Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969676-1593 är organisationsnummer för företaget Stall Pirona Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Pirona Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åmål som är den kommunen som Stall Pirona Handelsbolag finns i.

Stall Pirona Handelsbolag har varit registrerat sedan 2001-03-02 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Pirona Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-03.

Stall Pirona Handelsbolag är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Stall Pirona Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Eva-Britt Karlsson ensam.

Vill ni komma i kontakt med Stall Pirona Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Buxbols Gård 102, 662 91, Åmål

Hästsport (träning, tävling och avel).

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Pirona Handelsbolag och det är Hägg, Gunilla Margareta som är född 1960 och har titeln Bolagsman, Karlsson, Eva-Britt Christina som är född 1958 och har titeln Bolagsman,