Bhoss Fastigheter Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Bhoss Fastigheter Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Bhoss Fastigheter Handelsbolag finns. I Åmål så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Bhoss Fastigheter Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Bhoss Fastigheter Handelsbolag har haft sedan 2002-10-03. Bhoss Fastigheter Handelsbolag har funnits sedan och 2002-10-03 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bhoss Fastigheter Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Söderbodane 106, 662 98, Tösse men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-5824007.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Bhoss Fastigheter Handelsbolag har idag 969687-8298 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Bhoss Fastigheter Handelsbolag

Uthyrning och renovering av affärslokaler och lägenheter.

I Bhoss Fastigheter Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Alfredsson, Ebbe Michael som är född 1965 och har titeln Bolagsman, Andersson, Karl Johan som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .