Pizzeria Julia Boglan Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Pizzeria Julia Boglan Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Pizzeria Julia Boglan Handelsbolag finns. I Åmål så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Pizzeria Julia Boglan Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Pizzeria Julia Boglan Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Pizzeria Julia Boglan Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till LÅGLANDSGATAN 3 A, 653 44, Karlstad men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0532-16905.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Pizzeria Julia Boglan Handelsbolag har idag 969702-6954 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Pizzeria Julia Boglan Handelsbolag

Pizzeria med servering och avhämtning.

I Pizzeria Julia Boglan Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kama, Mintaz som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Minas, Georges Zakaria som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .