Kartab Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Åmål och Kartab Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kartab Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Kartab Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Kartab Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-01-23. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kartab Handelsbolag ska trivas.

Kartab Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-27. I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom geodesi och geografiska informationssystem.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kartab Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-02-02.

Idag är Kartab Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Kartab Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-608200.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Kartab Handelsbolag är Danielsson, Helén Susanne som är född 1971 och har titeln Bolagsman, Sahlin, Carl Magnus som är född 1975 och har titeln Bolagsman, .

Kartab Handelsbolag har 969716-3765 som sitt organisationsnummer.