Nya Kungs Hästsport Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969719-0552 är organisationsnummer för företaget Nya Kungs Hästsport Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya Kungs Hästsport Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Åmål som är den kommunen som Nya Kungs Hästsport Handelsbolag finns i.

Nya Kungs Hästsport Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-05-17 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya Kungs Hästsport Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-10-19.

Nya Kungs Hästsport Handelsbolag är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Nya Kungs Hästsport Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Nya Kungs Hästsport Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0532-12989 eller genom brev på följande adress:
Forsbrog. 5, 662 34, Åmål

E-handel handel med varor och tjänster gällandehästsport hobbyartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Nya Kungs Hästsport Handelsbolag och det är Sundström, Anna Marie som är född 1980 och har titeln Bolagsman, Sundström, Karl Björn Johan som är född 1976 och har titeln Bolagsman,