Klintens friskvård Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Åmål och Klintens friskvård Handelsbolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Klintens friskvård Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Klintens friskvård Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Klintens friskvård Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2006-10-23. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Klintens friskvård Handelsbolag ska trivas.

Klintens friskvård Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-23. I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Hästnäringen, travhästar. Massage på människa och häst, handel med friskvårdprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Klintens friskvård Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-12-23.

Idag är Klintens friskvård Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Klintens friskvård Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3586762.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Klintens friskvård Handelsbolag är Hansson, Elin Johanna Kristin som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Larsson, Sigrid Eva-Britt som är född 1960 och har titeln Bolagsman, .

Klintens friskvård Handelsbolag har 969722-3643 som sitt organisationsnummer.