Sara Lindstedt Karlssons Wienerkonditori i Åmål Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Sara Lindstedt Karlssons Wienerkonditori i Åmål Handelsbolag är ett av många företag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Sara Lindstedt Karlssons Wienerkonditori i Åmål Handelsbolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sara Lindstedt Karlssons Wienerkonditori i Åmål Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2007-06-07.

Sara Lindstedt Karlssons Wienerkonditori i Åmål Handelsbolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2007-05-24. Men sedan 2007-06-07 så har Sara Lindstedt Karlssons Wienerkonditori i Åmål Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Vallg. 10, 662 34, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sara Lindstedt Karlssons Wienerkonditori i Åmål Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-2688696.

Åmål arbetar för att företag som Sara Lindstedt Karlssons Wienerkonditori i Åmål Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Sara Lindstedt Karlssons Wienerkonditori i Åmål Handelsbolag. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Bageri.

Firmatecknare för Sara Lindstedt Karlssons Wienerkonditori i Åmål Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sara Lindstedt Karlssons Wienerkonditori i Åmål Handelsbolag och det är följande personer, Elg, Lena Catrin som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Lindstedt Karlsson, Sara Sofia som är född 1975 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Sara Lindstedt Karlssons Wienerkonditori i Åmål Handelsbolag är 969727-2590.