DalWind Energy Group Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Kommanditbolag som heter DalWind Energy Group Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar DalWind Energy Group Kommanditbolag i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

DalWind Energy Group Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-04-10 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2008-03-05 så har DalWind Energy Group Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2008-05-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är DalWind Energy Group Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med DalWind Energy Group Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tunnelg. 1, 662 30, Åmål. Vi ni istället prata med DalWind Energy Group Kommanditbolag så kan ni göra det på 0532-709015.

Utveckling och marknadsföring utav produkter för miljövänlig energiframställan. Förvaltning utav fastigheter och värdepapper. Konsulttjänster inom miljövänlig energiframställan.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Runelid, Nicklas Christian som är född 1978 och har titeln Komplementär, Stolpe, Linda Nathalie som är född 1985 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas ensam av -komplementären .

DalWind Energy Group Kommanditbolag har 969733-4929 som sitt organisationsnummer.