Kasenbergs Maskin- och Foderförsäljning, Evald Kardemark

Västra Götalands län

Information

Rörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kasenbergs Maskin- och Foderförsäljning, Evald Kardemark vars bolagstyp är Enskild firma.

I Åmål så är Kasenbergs Maskin- och Foderförsäljning, Evald Kardemark ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1969-11-04 så skapades Kasenbergs Maskin- och Foderförsäljning, Evald Kardemark och bolaget är har ej F-skattsedel.

Kasenbergs Maskin- och Foderförsäljning, Evald Kardemark är även registrerat för moms vilket de har varit sedan -0001-11-30

200430-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är Kasenbergs Maskin- och Foderförsäljning, Evald Kardemark och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Kasenbergs Maskin- och Foderförsäljning, Evald Kardemark så går det att nå dem via telefon på 0530-30066 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kasenbergs Maskin- och Foderförsäljning, Evald Kardemark är Kardemark, Anders Evald Eugen som är född 1920 och har titeln Innehavare av enskild firma, .