Åmåls Skylt & Gravyr, Tommy Jansson

Västra Götalands län

Information

351023-XXXX är organisationsnummer för bolaget Åmåls Skylt & Gravyr, Tommy Jansson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åmåls Skylt & Gravyr, Tommy Jansson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som Åmåls Skylt & Gravyr, Tommy Jansson finns i.

Åmåls Skylt & Gravyr, Tommy Jansson har varit registrerat sedan 1983-04-12 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Åmåls Skylt & Gravyr, Tommy Jansson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Åmåls Skylt & Gravyr, Tommy Jansson är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Åmåls Skylt & Gravyr, Tommy Jansson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Åmåls Skylt & Gravyr, Tommy Jansson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Gravyrarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Åmåls Skylt & Gravyr, Tommy Jansson och det är Jansson, Jan Tommy som är född 1935 och har titeln Innehavare av enskild firma,