Berits Assistentservice

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åmål och Berits Assistentservice är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Berits Assistentservice är ett av dem. Statusen för Berits Assistentservice är att Bolaget är aktivt.

Berits Assistentservice är ett Enskild firma och skapades 2007-04-12. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Berits Assistentservice ska trivas.

Berits Assistentservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21. I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Organisaton och övervakning av personliga assistenter samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Berits Assistentservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-06-21.

Idag är Berits Assistentservice och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Berits Assistentservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-13292.

.

De som är på något sätt har med Berits Assistentservice är Lindqvist, Berit Margareta som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Berits Assistentservice har 400131-XXXX som sitt organisationsnummer.