Firma Bo Stenberg

Västra Götalands län

Information

400313-XXXX är organisationsnummer för företaget Firma Bo Stenberg. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Firma Bo Stenberg är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som Firma Bo Stenberg finns i.

Firma Bo Stenberg har varit registrerat sedan 1997-11-11 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Firma Bo Stenberg så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Firma Bo Stenberg är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Firma Bo Stenberg är följande:

Vill ni komma i kontakt med Firma Bo Stenberg så kan ni göra det på telefon genom 070-5177786 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av samt konsultation angående städmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Firma Bo Stenberg och det är Stenberg, Bo Carl-Gustaf som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,