SGS Agenturer - Sten Göran Svenhage

Västra Götalands län

Information

SGS Agenturer - Sten Göran Svenhage är en verksamhet som finns i Åmål. I SGS Agenturer - Sten Göran Svenhage finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svenhage, Sten Göran som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med SGS Agenturer - Sten Göran Svenhage så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå SGS Agenturer - Sten Göran Svenhage på telefon 0533-16158.

Konsultation, ekonomisk verksamhet företrädesvis för Västsvenska Handelskammaren i form av service till medlemmarna samt vinagentur - provisionsförsäljning plus promotion till restauranger.

Idag är SGS Agenturer - Sten Göran Svenhage av bolagstypen Enskild firma.

SGS Agenturer - Sten Göran Svenhage är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

SGS Agenturer - Sten Göran Svenhage innehar ej F-skattsedel och SGS Agenturer - Sten Göran Svenhage är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för SGS Agenturer - Sten Göran Svenhage så är det följande:

SGS Agenturer - Sten Göran Svenhage har 400531-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.