Firma Drivmedelscentrum, Göthe Rehnberg

Västra Götalands län

Information

Firma Drivmedelscentrum, Göthe Rehnberg hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Firma Drivmedelscentrum, Göthe Rehnberg finns. I Åmål så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Firma Drivmedelscentrum, Göthe Rehnberg tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Firma Drivmedelscentrum, Göthe Rehnberg har haft sedan 1995-01-01. Firma Drivmedelscentrum, Göthe Rehnberg har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Firma Drivmedelscentrum, Göthe Rehnberg så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0532-13005.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Firma Drivmedelscentrum, Göthe Rehnberg har idag 420323-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Firma Drivmedelscentrum, Göthe Rehnberg

Handel med bensin, diesel, eldningsoljor, smörjmedel och bilvårdsprodukter. Rekonditionering, tvätt, underhåll och mindre reparationer på fordon. Försäljning av fordon.

I Firma Drivmedelscentrum, Göthe Rehnberg så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Renberg, Sven Göte som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .