Karlbergscafeterian LiMoVin

Västra Götalands län

Information

Karlbergscafeterian LiMoVin hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Karlbergscafeterian LiMoVin finns. I Åmål så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Karlbergscafeterian LiMoVin tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Karlbergscafeterian LiMoVin har haft sedan 1994-01-01. Karlbergscafeterian LiMoVin har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Karlbergscafeterian LiMoVin så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Karlbergscafeterian LiMoVin har idag 430222-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Karlbergscafeterian LiMoVin

Café och kiosk. Vinimport, handel med vin. Catering. Handel med värdepapper.

I Karlbergscafeterian LiMoVin så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindstrand, Britta Helena som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .