F:a Reklamtryck-Visitkortspecialisten Inger Nilsson

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Enskild firma som heter F:a Reklamtryck-Visitkortspecialisten Inger Nilsson. Det finns flera verksamheter som liknar F:a Reklamtryck-Visitkortspecialisten Inger Nilsson i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

F:a Reklamtryck-Visitkortspecialisten Inger Nilsson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1981-11-23 så har F:a Reklamtryck-Visitkortspecialisten Inger Nilsson varit registrerat och sedan 1981-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är F:a Reklamtryck-Visitkortspecialisten Inger Nilsson och det finns fler verksamheter som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med F:a Reklamtryck-Visitkortspecialisten Inger Nilsson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med F:a Reklamtryck-Visitkortspecialisten Inger Nilsson så kan ni göra det på 0532-12588.

Reklamtryck, decaler och trycksaker.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Nilsson, Ruth Inger Marianne som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

F:a Reklamtryck-Visitkortspecialisten Inger Nilsson har 440619-XXXX som sitt organisationsnummer.