P:son montagetjänst

Västra Götalands län

Information

P:son montagetjänst är ett av många verksamheter som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som P:son montagetjänst finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

P:son montagetjänst är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-11-03.

P:son montagetjänst som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 2005-11-08. Men sedan 2005-11-03 så har P:son montagetjänst varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på P:son montagetjänst så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-13631.

Åmål arbetar för att verksamheter som P:son montagetjänst ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för P:son montagetjänst. Det finns flera verksamheter i Västra Götalands län.

Hjälpa mindre och medelstora företag med montagearbeten av byggnadsmaterial i sina företag samt tillverkning och försäljning av byggnadsmaterial.

Firmatecknare för P:son montagetjänst är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till P:son montagetjänst och det är följande personer, Pettersson, Hans Inge som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för P:son montagetjänst är 450120-XXXX.