REDO Företags-Consult

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åmål och REDO Företags-Consult är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och REDO Företags-Consult är ett av dem. Statusen för REDO Företags-Consult är att Bolaget är aktivt.

REDO Företags-Consult är ett Enskild firma och skapades 1991-02-06. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som REDO Företags-Consult ska trivas.

REDO Företags-Consult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åmål så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Administrativ service och konsultverksamhet inom ekonomiområdet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att REDO Företags-Consult är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är REDO Företags-Consult och det finns flera verksamheter som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med REDO Företags-Consult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-10006.

.

De som är på något sätt har med REDO Företags-Consult är Norum, Eva Lisbeth som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

REDO Företags-Consult har 450506-XXXX som sitt organisationsnummer.