Firma Mats Larsson

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åmål och Firma Mats Larsson är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Firma Mats Larsson är ett av dem. Statusen för Firma Mats Larsson är att Bolaget är aktivt.

Firma Mats Larsson är ett Enskild firma och skapades 1988-03-23. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Firma Mats Larsson ska trivas.

Firma Mats Larsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åmål så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Åkeri.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Firma Mats Larsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 1975-01-01.

Idag är Firma Mats Larsson och det finns flera verksamheter som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Firma Mats Larsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-13688.

.

De som är på något sätt har med Firma Mats Larsson är Larsson, Mats Harry som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Firma Mats Larsson har 460307-XXXX som sitt organisationsnummer.