Bengts Buss och Grävtjänst

Västra Götalands län

Information

470408-XXXX är organisationsnummer för bolaget Bengts Buss och Grävtjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bengts Buss och Grävtjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som Bengts Buss och Grävtjänst finns i.

Bengts Buss och Grävtjänst har varit registrerat sedan 2003-10-14 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-09-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bengts Buss och Grävtjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-02.

Bengts Buss och Grävtjänst är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Bengts Buss och Grävtjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bengts Buss och Grävtjänst så kan ni göra det på telefon genom 070-644839 eller genom brev på följande adress:

Entreprenadverksamhet med grävmaskin. Uthyrning av fordon. Person- och godstransporter, researrangör och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bengts Buss och Grävtjänst och det är Nylén, Bengt Anders som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,