Risa småindustri

Västra Götalands län

Information

Risa småindustri hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Risa småindustri finns. I Åmål så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Risa småindustri tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Risa småindustri har haft sedan 2002-03-19. Risa småindustri har funnits sedan och 2002-03-19 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Risa småindustri så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0532-10218.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Risa småindustri har idag 470811-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Risa småindustri

Fastighets och trädgårdsskötsel.

I Risa småindustri så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bjurman, Bengt Olov som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma, .