Görans småmotorer, Göran Eriksson

Västra Götalands län

Information

490313-XXXX är organisationsnummer för företaget Görans småmotorer, Göran Eriksson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Görans småmotorer, Göran Eriksson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som Görans småmotorer, Göran Eriksson finns i.

Görans småmotorer, Göran Eriksson har varit registrerat sedan 1999-03-22 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Görans småmotorer, Göran Eriksson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Görans småmotorer, Göran Eriksson är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Görans småmotorer, Göran Eriksson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Görans småmotorer, Göran Eriksson så kan ni göra det på telefon genom 0532-14514 eller genom brev på följande adress:

Reparationsverksamhet för i första han olika typer av gräs- klippare och motorsågar. Reparation av personbilssläpkärror. Reparation av elektriska komponenter och kompressorer.

Det finns olika personer som har en koppling med Görans småmotorer, Göran Eriksson och det är Eriksson, Erik Göran som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,