Konsultfirman Thårlin

Västra Götalands län

Information

490516-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Konsultfirman Thårlin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konsultfirman Thårlin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som Konsultfirman Thårlin finns i.

Konsultfirman Thårlin har varit registrerat sedan 2003-11-03 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Konsultfirman Thårlin så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Konsultfirman Thårlin är och det finns flera verksamheter i Åmål som också är .

Firmatecknare för Konsultfirman Thårlin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Konsultfirman Thårlin så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Hjälper företag som har tillfälligt behov av erfarna chefer eller befinner sig i omfattande förändring. Ett specialområde som jag då har är bedömning och värdering att ett företags produktkonst- ruktioner med avseende på kvalité, kostnad och produktionsvän- lighet. Denna konsultation sker normalt i utvecklingsfasen.

Det finns olika personer som har en koppling med Konsultfirman Thårlin och det är Thårlin, Bengt-Åke Gunnar som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,