Kellgrens Optik

Västra Götalands län

Information

500708-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kellgrens Optik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kellgrens Optik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som Kellgrens Optik finns i.

Kellgrens Optik har varit registrerat sedan 1986-05-26 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kellgrens Optik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Kellgrens Optik är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Kellgrens Optik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kellgrens Optik så kan ni göra det på telefon genom 0532-16227 eller genom brev på följande adress:

Optisk verksamhet samt försäljning av glasögonbågar.

Det finns olika personer som har en koppling med Kellgrens Optik och det är Kellgren, Sune Ingemar som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,