Carlssons Blomsterhandel, Håkan Carlsson

Västra Götalands län

Information

Carlssons Blomsterhandel, Håkan Carlsson hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Carlssons Blomsterhandel, Håkan Carlsson finns. I Åmål så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Carlssons Blomsterhandel, Håkan Carlsson tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Carlssons Blomsterhandel, Håkan Carlsson har funnits sedan och 1978-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Carlssons Blomsterhandel, Håkan Carlsson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0532-10068.

Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Carlssons Blomsterhandel, Håkan Carlsson har idag 500824-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Carlssons Blomsterhandel, Håkan Carlsson

Blomsterhandel.

I Carlssons Blomsterhandel, Håkan Carlsson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Carlsson, Håkan Claes-Erik som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .