Salong Bettan

Västra Götalands län

Information

510803-XXXX är organisationsnummer för företaget Salong Bettan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Bettan är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som Salong Bettan finns i.

Salong Bettan har varit registrerat sedan 1975-12-04 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Bettan så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Salong Bettan är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för Salong Bettan är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Bettan så kan ni göra det på telefon genom 0532-12529 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering.

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Bettan och det är Johansson, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,