Audionommottagning M-B. Jaup

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Enskild firma som heter Audionommottagning M-B. Jaup. Det finns flera företag som liknar Audionommottagning M-B. Jaup i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Audionommottagning M-B. Jaup är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-09-05 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2002-07-01 så har Audionommottagning M-B. Jaup varit registrerat och sedan 2002-09-05 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Audionommottagning M-B. Jaup och det finns fler företag som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Audionommottagning M-B. Jaup så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Audionommottagning M-B. Jaup så kan ni göra det på 0532-13522.

Hörselundersökningar. Anpassning, ordination och utprovning av hörseltekniska hjälpmedel. Försäljning av hörselhjälpmedel.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jaup, Maj-Britt Rosita som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Audionommottagning M-B. Jaup har 511103-XXXX som sitt organisationsnummer.