Fengersfors Elservice

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Åmål och Fengersfors Elservice är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Fengersfors Elservice är ett av dem. Statusen för Fengersfors Elservice är att Bolaget är aktivt.

Fengersfors Elservice är ett Enskild firma och skapades 1988-01-18. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fengersfors Elservice ska trivas.

Fengersfors Elservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Försäljning och montering av elektriskt materiel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fengersfors Elservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Fengersfors Elservice och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Fengersfors Elservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-23043.

.

De som är på något sätt har med Fengersfors Elservice är Lundell, Lars Stefan som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Fengersfors Elservice har 520227-XXXX som sitt organisationsnummer.