Industrikonsult i Åmål

Västra Götalands län

Information

Industrikonsult i Åmål är en verksamhet som finns i Åmål. I Industrikonsult i Åmål finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hagelberg, Karl-Gustav som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Industrikonsult i Åmål så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Industrikonsult i Åmål på telefon 0532-14318.

Konsulttjänster såsom hjälpa företag med dess organisation till syfta att rationalisera dess verksmahet, hjälpa företag med att hantera säkerhet m.m. vid CE-märkning av maskiner eller anläggningar, hjälpa till att ta fram nya produkter eller ändra befintliga produkter med hänsyn till ekonomi, design och säkerhet i vissa fall, hjälpa till med kalkylsystem, inköpssystem, rutiner m.m., hjälpa företag med cerificeringar, typ ISO 9000 och eller miljöcertificeringar. Handel med lös egendom.

Idag är Industrikonsult i Åmål av bolagstypen Enskild firma.

Industrikonsult i Åmål är ett av många verksamheter som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Industrikonsult i Åmål innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-02 och Industrikonsult i Åmål är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-03-02.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Industrikonsult i Åmål så är det följande:

Industrikonsult i Åmål har 530430-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.