HANS NILSSON REKLAM

Västra Götalands län

Information

530704-XXXX är organisationsnummer för verksamheten HANS NILSSON REKLAM. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HANS NILSSON REKLAM är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som HANS NILSSON REKLAM finns i.

HANS NILSSON REKLAM har varit registrerat sedan 1974-09-20 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för HANS NILSSON REKLAM så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

HANS NILSSON REKLAM är och det finns flera verksamheter i Åmål som också är .

Firmatecknare för HANS NILSSON REKLAM är följande:

Vill ni komma i kontakt med HANS NILSSON REKLAM så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Reklam- och marknadsföring hans göran nilsson reklam har 840104 försatts i konkurs

Det finns olika personer som har en koppling med HANS NILSSON REKLAM och det är Nilsson, Hans Göran som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,