MP Miljökonsult

Västra Götalands län

Information

530910-XXXX är organisationsnummer för företaget MP Miljökonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MP Miljökonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som MP Miljökonsult finns i.

MP Miljökonsult har varit registrerat sedan 1999-12-17 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för MP Miljökonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-20.

MP Miljökonsult är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för MP Miljökonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med MP Miljökonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet avseende kräftutplatering, kräftodling, kräftfiskevård, biotopinventering, vattenundersökningar avseende kemiska och biologiska förhållanden, utredningar, planeringsuppdrag m.m

Det finns olika personer som har en koppling med MP Miljökonsult och det är Persson, Roland Anders Mikael som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,