GB:s Bilservice

Västra Götalands län

Information

551025-XXXX är organisationsnummer för företaget GB:s Bilservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GB:s Bilservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Åmål som är den kommunen som GB:s Bilservice finns i.

GB:s Bilservice har varit registrerat sedan 1988-11-09 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GB:s Bilservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

GB:s Bilservice är och det finns flera bolag i Åmål som också är .

Firmatecknare för GB:s Bilservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med GB:s Bilservice så kan ni göra det på telefon genom 0532-13820 eller genom brev på följande adress:

Reparation och försäljning av bilar.

Det finns olika personer som har en koppling med GB:s Bilservice och det är Bäck, Carl Gunnar som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,