Moelven Tom Heurlin Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Moelven Tom Heurlin Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Åmål här finns det många olika Aktiebolag. Moelven Tom Heurlin Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Åmål jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Moelven Tom Heurlin Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556013-7399.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0532-607600 alternativt besöka eller skicka post till Moelven Tom Heurlin Aktiebolag på följande adress L. Mossen 111, 662 97, Ånimskog.

Moelven Tom Heurlin Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Moelven Tom Heurlin Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Berg, Nils som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES . Larsson, Nils Enar som är född 1962 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva förädling av och handel med trävaror ävensom idka därmed förenlig verksamhet.