Optimera Åmål AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget ska driva försäljning av byggnadsvaror och trävaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Optimera Åmål AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Åmål så är Optimera Åmål AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Åmål arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Åmål och i Västra Götalands län. Redan 1922-11-29 så skapades Optimera Åmål AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556021-3570 är organisationsnummret för bolaget som finns i Åmål.

Just nu är Optimera Åmål AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Optimera Åmål AB så går det att nå dem via telefon på 0532-12050 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Optimera Åmål AB är Johansson, Rolf Tomas som är född 1958 och har titeln VD, Johansson, Rolf Tomas som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, John Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars Håkan Tore som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Virén Linder, Åsa Ulrika som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor.