Spicer Nordiska Kardan Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Åmål och Spicer Nordiska Kardan Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Spicer Nordiska Kardan Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Spicer Nordiska Kardan Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Spicer Nordiska Kardan Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1926-11-12. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Åmål där bolaget finns i jobbar för att bolag som Spicer Nordiska Kardan Aktiebolag ska trivas.

Spicer Nordiska Kardan Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Åmål så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillverka och försälja kardankopplingar ävensom idka i samband härmed stående verksamhet samt äga och förvalta aktier i andra bolag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Spicer Nordiska Kardan Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Spicer Nordiska Kardan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Spicer Nordiska Kardan Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0532-17700.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Spicer Nordiska Kardan Aktiebolag är Marr, John Collie som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Jansson, Olle Karl Olov Herbert som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Kent Niklas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Arbetstagarrepresentant, Löf, Per Tomas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Viktorsson, Viktor Peter Mikael som är född 1964 och har titeln Suppleant,Arbetstagarrepresentant, Andersson, Karin Maria som är född 1969 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Elander, Tomas som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Lidén, Stefan Johan som är född 1962 och har titeln RevisorssuppleantHelgesen, Lars Anders som är född 1950 och har titeln HuvudansvarigrevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Spicer Nordiska Kardan Aktiebolag har 556025-3782 som sitt organisationsnummer.