Alfa Clips Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Alfa Clips Aktiebolag är ett företag som finns i Åmål. I Alfa Clips Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Alfredsson, Alf Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Alfredsson, Ingrid Kristina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Alfa Clips Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Alfa Clips Aktiebolag på telefon 0532-20300.

Bolaget skall idka tillverkning och handel med elektriskt material, företrädesvis fästmateriel för elektriska ledningar.

Idag är Alfa Clips Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Alfa Clips Aktiebolag är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Alfa Clips Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Alfa Clips Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Alfa Clips Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Alfa Clips Aktiebolag har 556065-9418 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.