Åmåls Sko & Läder AB

Västra Götalands län

Information

556076-3327 är organisationsnummer för företaget Åmåls Sko & Läder AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åmåls Sko & Läder AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Åmåls Sko & Läder AB finns i.

Åmåls Sko & Läder AB har varit registrerat sedan 1961-01-09 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åmåls Sko & Läder AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Åmåls Sko & Läder AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åmåls Sko & Läder AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Åmåls Sko & Läder AB så kan ni göra det på telefon genom 0532-16062 eller genom brev på följande adress:
Torgg. 3, 662 31, Åmål

Bolaget skall driva handel med skodon och lädervaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åmåls Sko & Läder AB och det är Sjöberg, Inga Birgitta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lövstedt, Thomas Lars-Göran som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lidén, Stefan Johan som är född 1962 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,