Eltjänst A.E. Gustafsson Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Eltjänst A.E. Gustafsson Aktiebolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Åmål som är den kommunen där Eltjänst A.E. Gustafsson Aktiebolag finns. I Åmål så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Eltjänst A.E. Gustafsson Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Eltjänst A.E. Gustafsson Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Eltjänst A.E. Gustafsson Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Eltjänst A.E. Gustafsson Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Ågatan 5, 662 31, Åmål men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0532-17800.

Åmål arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Eltjänst A.E. Gustafsson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Eltjänst A.E. Gustafsson Aktiebolag har idag 556081-9129 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Eltjänst A.E. Gustafsson Aktiebolag

Bolaget skall bedriva elinstallationer, försäljning av elartiklar och vitvaror, äga och förvalta värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Eltjänst A.E. Gustafsson Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Lars-Göran som är född 1958 och har titeln VD, Gustafsson, Lars-Göran som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalman, Per Niklas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Jan Anders Crister som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Dalman, Gunilla Ida Maria som är född 1967 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Ann-Cristine som är född 1963 och har titeln SuppleantGustafsson, Ann-Liss Irene som är född 1960 och har titeln Suppleant, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.