Åmåls Transport Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Åmåls Transport Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Åmål. Det är nämligen den kommunen som Åmåls Transport Aktiebolag finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Åmåls Transport Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Åmåls Transport Aktiebolag som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1963-11-25. Men sedan 1980-01-01 så har Åmåls Transport Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Fjällbacken 5, 662 31, Åmål. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Åmåls Transport Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0532-71008.

Åmål arbetar för att bolag som Åmåls Transport Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Åmåls Transport Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse, inköp och försäljning av grus, sand, makadam och jord samt därmed förenlig verksamhet, även äga och förvalta fast egendom.

Firmatecknare för Åmåls Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Åmåls Transport Aktiebolag och det är följande personer, Olsson, John Kenneth som är född 1949 och har titeln VD, Olsson, John Kenneth som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Britt-Marie Karin Sofia som är född 1949 och har titeln Suppleant, Palmén, Jan Lennart som är född 1941 och har titeln Revisor, Sydrevisioner Horwath Väst AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Åmåls Transport Aktiebolag är 556090-1182.