Ragnar Gustavssons Bil Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Ragnar Gustavssons Bil Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Åmål här finns det många olika Aktiebolag. Ragnar Gustavssons Bil Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Åmål jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Ragnar Gustavssons Bil Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556101-5099.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0532-12840 alternativt besöka eller skicka post till Ragnar Gustavssons Bil Aktiebolag på följande adress Karlstadsv. 63, 662 36, Åmål.

Ragnar Gustavssons Bil Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ragnar Gustavssons Bil Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med bilar och reservdelar samt utöva reparationsverksamhet av fordon, bedriva handel och förvaltning av fastigheter, handel med värdepapper, leasingverksamhet, med huvudinriktning på motorfordon, kontorsmaskiner och kontorsinventarier samt därmed förenlig verksamhet.