F & N Mekanik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556102-7334 är organisationsnummer för verksamheten F & N Mekanik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F & N Mekanik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som F & N Mekanik Aktiebolag finns i.

F & N Mekanik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1966-02-28 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för F & N Mekanik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

F & N Mekanik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för F & N Mekanik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Flink, Claes-Henrik -Nygren, Bror Göran

Vill ni komma i kontakt med F & N Mekanik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0532-14485 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 16, 662 34, Åmål

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med F & N Mekanik Aktiebolag och det är Flink, Claes-Henrik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nygren, Bror Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Flink, Rut Margareta Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nygren, Elsi Birgitta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Karlsson, Malin Reené som är född 1966 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor