Welltec Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556110-8498 är organisationsnummer för företaget Welltec Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Welltec Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Welltec Aktiebolag finns i.

Welltec Aktiebolag har varit registrerat sedan 1967-07-05 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Welltec Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Welltec Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Welltec Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Welltec Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0532-14020 eller genom brev på följande adress:
Industrig. 20, 662 34, Åmål

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av svetsade nylonvävprodukter, bedriva uthyrnings-, entreprenad- och handelsverksamhet inom miljövård såsom vattenrening, avfallshantering, återvinning, miljöskydd samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Welltec Aktiebolag och det är Hasslebäck, Anders Christer som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Hasslebäck, Marita som är född 1957 och har titeln Suppleant, Johansson, Tore Ingemar som är född 1951 och har titeln Revisor, Ronnede, Sten-Åke Roland som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Concentra Revision AB som är född och har titeln Revisor,