Åmåls Stålkonstruktioner Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556116-1703 är organisationsnummer för verksamheten Åmåls Stålkonstruktioner Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åmåls Stålkonstruktioner Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som Åmåls Stålkonstruktioner Aktiebolag finns i.

Åmåls Stålkonstruktioner Aktiebolag har varit registrerat sedan 1968-04-01 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åmåls Stålkonstruktioner Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Åmåls Stålkonstruktioner Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åmåls Stålkonstruktioner Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Paulsson, Johan Patrik

Vill ni komma i kontakt med Åmåls Stålkonstruktioner Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0532-12360 eller genom brev på följande adress:
Forsbrog. 1, 662 34, Åmål

Bolaget skall tillverka stålkonstruktioner för byggnadsindustrin samt utföra reparationsarbeten inom mekaniska branschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Åmåls Stålkonstruktioner Aktiebolag och det är Paulsson, Johan Patrik som är född 1971 och har titeln VD, Paulsson, Johan Patrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordh, Tage Anders Einar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lehrman, Karin Heléna som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergendahl, Lars Ove Bertil som är född 1961 och har titeln Revisor, Selander, Ulf Anders som är född 1961 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,