Bröderna Strands Snickerifabrik Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bröderna Strands Snickerifabrik Aktiebolag är ett bolag som finns i Åmål. I Bröderna Strands Snickerifabrik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Strand, Ture Verner Sigurd som är född 1937 och har titeln VD, Strand, Ture Verner Sigurd som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Gyrud, Tony Mikael som är född 1970 och har titeln Suppleant, Johansson, Inge Tommie som är född 1947 och har titeln Revisor, Revisor Tommie Johansson Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bröderna Strands Snickerifabrik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bröderna Strands Snickerifabrik Aktiebolag på telefon 0532-23044.

Bolaget skall driva tillverkning av och handel med snickerivaror samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bröderna Strands Snickerifabrik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bröderna Strands Snickerifabrik Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bröderna Strands Snickerifabrik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bröderna Strands Snickerifabrik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bröderna Strands Snickerifabrik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bröderna Strands Snickerifabrik Aktiebolag har 556126-2253 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.