HW-Dam i Åmål Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556126-8763 är organisationsnummer för företaget HW-Dam i Åmål Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HW-Dam i Åmål Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Åmål som är den kommunen som HW-Dam i Åmål Aktiebolag finns i.

HW-Dam i Åmål Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-06-17 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för HW-Dam i Åmål Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

HW-Dam i Åmål Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Åmål som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HW-Dam i Åmål Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med HW-Dam i Åmål Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0532-10021 eller genom brev på följande adress:
Kungsg. 10, 662 31, Åmål

Bolaget skall driva handel med damkonfektion och ekiperingsartiklar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HW-Dam i Åmål Aktiebolag och det är Larsson, Sigrid Eva-Britt som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lennart Daniel som är född 1960 och har titeln Suppleant, Westberg, Stefan Jan-Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,