Björkebäcks Vård AB

Västra Götalands län

Information

I Åmål finns det ett Aktiebolag som heter Björkebäcks Vård AB. Det finns flera verksamheter som liknar Björkebäcks Vård AB i Västra Götalands län. Åmål är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Björkebäcks Vård AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1971-09-28 så har Björkebäcks Vård AB varit registrerat. Idag är Björkebäcks Vård AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Åmål.

Vill man komma i kontakt med Björkebäcks Vård AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Ånimskogs Stom, 662 97, Ånimskog. Vi ni istället prata med Björkebäcks Vård AB så kan ni göra det på 0706-507254.

Bolaget skall bedriva sjukvård samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Krüger, Carina Marie som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Karin Margareta som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Nissjers Lars Erik Håkan som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjörling, Per Magnus Thore som är född 1951 och har titeln Revisor, Kjörlings Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Björkebäcks Vård AB har 556151-3515 som sitt organisationsnummer.