Aktiebolaget Eilert Magnusson

Västra Götalands län

Information

Aktiebolaget Eilert Magnusson är ett företag som finns i Åmål. I Aktiebolaget Eilert Magnusson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Magnusson, Eilert Georg som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Salm Magnusson, Helga som är född 1935 och har titeln Suppleant, Forsberg, Claes Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, Hjuvik Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Eilert Magnusson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Eilert Magnusson på telefon 070-5280927.

Bolaget skall bedriva brunnsborrning, sprängning samt schaktningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Eilert Magnusson av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Eilert Magnusson är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Åmål arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Eilert Magnusson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Eilert Magnusson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1971-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Eilert Magnusson så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aktiebolaget Eilert Magnusson har 556152-7887 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.